Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A nők több mint a fele szereti durván!
2019. szeptember 22. írta: x69

A nők több mint a fele szereti durván!

Az OKCupid randioldal megbízásából készítettek egy gigantikus szexuális témájú felmérést, amely nem kevesebb, mint 400 ezer nő közreműködésével készült.

Az egyik legmeglepőbb eredmény az volt, milyen sok nő kedveli, ha kicsit eldurvul a helyzet. Az erotika kendőzetlen valósága szexshop hírekben és a Cafeblog szexoldalain is látható. A nők több mint a fele szereti a durva szexet! Vágod?

A harapás, elfenekelés, kikötözés, karmolás fájdalmat okoz, ez pedig meggyorsítja a pulzusszámot és a vérnyomást – mondja Nicole Prause szexológus, aki szerint ha mindez szex közben történik, azt sokan szexuális izgalomként élik meg. Ráadásul az agynak vannak olyan részei, amelyben a fájdalom érzékelése és a szexuális felizgulás fedi egymást.

A megkérdezett nők 62%-a kedvelte, ha meghúzzák a haját, 60 %-uk pedig azt, ha a partnerük teljesen átvette az irányítást az események felett. Népszerű volt még az elfenekelés, a kikötözés, és ha a partner mocskos kifejezéseket használt szex közben.

Privát bloggerek közvetítenek a mai magyar szexhelyzetről. Képek, írások, amit durván tolják a pornót is. Itt egy pár új Cafeblog oldal, ahol kendőzetlen a szex:

A nemi vágy, a libidó csökken.

A csökkent libidó, a visszaeső vagy elmaradó szexuális vágy rengeteg férfit és nőt érint világszerte. Vannak, akik számára nem okoz problémát a jelenség, de az érintettek nagyobb részét kellemetlenül érinti, ha a vágy csökkenését tapasztalja.

Teljesen természetes, hogy szexuális vágyunk nem mindig ugyanolyan erős. Bizonyos életszakaszokban, hormonális változásokhoz köthetően, vagy életmódszokásainkhoz kapcsolódóan életünk során is hullámzó, mennyire magas a libidónk. Vannak, akik számára ez nem jelent problémát, hosszabb időszakokban, vagy akár egész életükön át kiegyensúlyozottan és boldogan élnek szexuális vágy nélkül is. A többieket azonban rendszerint aggasztja, ha a vágy csökkenését tapasztalják. Attól, hogy néha nincs kedved a szexhez, vagy épp kevésbé kívánod a párod, még nem biztos, hogy alacsony a libidód.

Kérsz még új oldalakat a Cafeblogról? Itt van néhány feltörekvő szex kommunikátor akik nem kímélnek senkit és semmit:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://plazacicak.blog.hu/api/trackback/id/tr3315158450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása