Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Miért nem nyal a pasim?
1970. január 01. írta: x69

Miért nem nyal a pasim?

3 éve készült egy tanulmány, ami szerint az Egyesült Királyság különböző részeiről többen is azt mondták hogy egy nőt orális szexben részesíteni gusztustalan, nem úgy mint a férfit. Ehhez persze tegyük hozzá, hogy a felmérésben leginkább középiskolások vettek részt. Az viszont már inkább nyugtalanító, hogy egy másik, 2017-es felmérésben – amiben több mint 800 ember vett részt – hasonló adatok jöttek ki: a nők kétszer annyiszor részesítették orális szexben férfi partnerüket, mint ugyanezen férfiak őket.

Vagyis mintha a pasik elvárnák az orált, miközben ők maguk nem hajlandók megtenni ugyanezt.

De honnan ered mindez? Évszázadok teltek el úgy, hogy a nők nemiszervét undorítónak, csúnyának, büdösnek tartották. Ezek a dolgok pedig annyira beleivodtak a társadalomba, hogy a mai napig mindkét nem fenntartásokkal közelít a női nemiszervhez. Igen, ezek szerint sok nő is így gondolkozik… Nem véletlen tehát, hogy rengeteg férfi van, aki szó szerint fél vagy undorodik a női nemiszervtől.

A női nemiszervben pedig semmi gusztustalan nincs, főleg, ha azt rendszeresen és rendesen tisztítják, ez pedig ugyanígy igaz a férfiak legféltettebb kincsére is.

De visszatérve a lényegre: valóban vannak olyanok, akik egyszerűen nem szeretik csinálni. Ebben az esetben nem is szabad erőszakoskodni, hisz a sezx egyik legfőbb alappillére a közös beleegyezés, minden téren. Beszélni azonban lehet róla, és megkérdezhetjük a másikat, hogy miért nem szereti. Bőven lehet, hogy egy hosszabb beszélgetéssel feloldódnak a másikban azok a gátak, amik megakadályozták őt abban, hogy felszabadultan kényeztethesse partnerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://plazacicak.blog.hu/api/trackback/id/tr2516187422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása